Author Topic: We've moved  (Read 6512 times)

TimGS

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
    • View Profile
We've moved
« on: September 04, 2014, 10:15:08 PM »
We've moved forum software as the vbulletin install we had was a bit aged and for reasons unknown was slightly broken. As it costs to upgrade vbulletin, we're using something else instead, which doesn't cost.

Downside is that any posts since the early hours of 1st September will not be here, as that was when the last automatic backup ran. I don't think there's many, and half of them were simply saying that the old forum was broken. Apologies if you've lost anything; you'll have to repost.

You may need to request a new password before logging in. See http://skyewheelnuts.co.uk/forum/index.php?action=reminder

Any problems with logging in, then assuming you've used the above link, received the email, and followed the email's instructions/link without any success, then the last thing to do is to clear your browser's cache and cookies; then follow the above link once more.

-- Tim.
« Last Edit: September 04, 2014, 11:24:19 PM by TimGS »

RICCO NUT

  • THE AULD YIN ..
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3238
    • View Profile
Re: We've moved
« Reply #1 on: September 09, 2014, 09:35:57 AM »


yo ........im in   here .. :) :) :) :) :)

but theres  still folk cnt  get in  ........ :(

TimGS

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: We've moved
« Reply #2 on: September 09, 2014, 10:33:55 AM »
http://skyewheelnuts.co.uk/forum/index.php/topic,3278.0.html

If anyone still can't get in, please post there (then I only have to follow one thread) or contact me (if you can't log in, then follow the above link to see how to contact me). I'm thinking/hoping it is now fixed though.
« Last Edit: September 09, 2014, 10:36:41 AM by TimGS »

northernengine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: We've moved
« Reply #3 on: September 09, 2014, 11:04:37 AM »
Im in!

Tim Moore

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
Re: We've moved
« Reply #4 on: September 09, 2014, 07:25:54 PM »
Well done TimGS.

I am in once again. Thanks for evidently sorting out the site.

Tim
Owner of R7411445 and G-CD1/5467